L’Ahmed Chaoui de l’Escola GEM comença a fer el Projecte Singular

Firmat per Franco Rubén Melgar

L’alumne Ahmed Chaoui de 4t d’ESO al Gem, ha començat les pràctiques al taller de cotxes Ronda 2 dins el Projecte Singular. El Projecte Singular és un programa que ofereix l’Escola Gem a alumnes de 3r i/o 4t d’ESO que per motius molt específics i concrets,  els costa seguir el ritme normal de les classes del seu curs. 

El programa consta de dues parts: per una banda, han de fer 3 dies a la setmana de classes normals a l’escola i, per altra banda, durant 2 matins fan unes estades a l’empresa. Aquestes estades es poden fer a empreses de diferents sectors (hostaleria, restauració, jardineria, fusteria, comerç, mecànica d’automòbils, llar d’infants…) i del que es tracta és que els alumnes del Projecte Singular comencin a aprendre un ofici.

L’Ahmed fa 1 setmana que ha començat, i hem volgut preguntar-li per la seva experiència d’aquest projecte. A l’alumne li agrada anar a fer pràctiques al taller, s’ho passa molt bé i aprèn moltes coses sobre xapa i pintura, això el servirà per a un futur perquè no tots els nois a la seva edat aprenen aquestes coses.