Group of dancing friends enjoying disco on background of deejay

Res és gratis

Kim Mas

Les noies entren gratis. Es pot pensar que és un privilegi però, n’estem segurs de saber qui és el privilegiat? Avui en dia encara s’utilitza el reclam de la presència de noies per atreure més públic.

Atura’t i mira les publicacions d’instagram de la discoteca on freqüentes. T’has parat a pensar quin és l’objectiu d’aquestes fotografies o de la publicitat com a moneda de canvi per entrar de manera gratuïta? Val la pena cedir la teva imatge per 12 euros que val una entrada?

Els rumors i experiències pròpies creen la imatge de cada discoteca. Tothom té clar on anar si el que es vol és lligar, ballar,  entrar essent menor o aconseguir alcohol. Tot i que els propietaris ho saben  encara venen que el seu establiment és segur i lliure d’agressions masclistes, però utilitzen a les noies com a propaganda. No hi ha suficient vigilància contra agressions sexuals, fins al punt que poden arribar a passar enmig de la pista. Quan aconseguirem acabar amb l’oci nocturn masclista? Estem en el segle XXI i encara hi ha pares i mares amb por que droguin, segrestin i abusin de les seves filles, quan elles només volen  passar-ho bé.