Redactors juniors

Júlia Moreno
Descripció
Sóc la Júlia Moreno, tinc 14 anys i visc a Mataró. Em considero una persona treballadora i social. M’interessa molt la literatura i la filosofia. També m’agrada la música i els videojocs. Com a redactora desitjo tractar temes poc freqüents per fer-ne difusió. Quan sigui gran m’agradaria ser jutge.
Soy Júlia Moreno, tengo 14 años y vivo en Mataró. Me considero una persona trabajadora y social. Me interesa mucho la literatura y la filosofía. También me gusta la música y los videojuegos. Como redactora deseo tratar temas poco frecuentes para difundirlos. Cuando sea grande me gustaría ser juez. I'm Júlia Moreno, I'm 14 years old and I live in Mataró. I consider myself a hardworking and social person. I am very interested in literature and philosophy. I also like music and video games. As an editor, I want to deal with rare topics to spread. When I grow up I would like to be a judge.
3 setmanes ago

Els alumnes de 4t d’ESO que fan informàtica estan treballant l’edició d’imatges a partir dels ODS  Firmat per Júlia Moreno i Clàudia Castillo Utilitzant el programa PIXLR, els alumnes de 4t d’ESO del GEM vam aprendre a clonar i a treballar amb capes per i així crear un pòster i conscienciar a la gent sobre l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible triat. El disseny del pòster i el seu procés de creació ens va permetre reflexionar sobre problemàtiques i objectius del planeta. Aquests son alguns dels pòsters més destacats sobre els ODS que han fet els alumnes: Redactors Juniors Júlia Moreno, Clàudia Castillo

close