Redactors juniors

Franco Rubén Melgar
Descripció
Em dic Franco Ruben Melgar Ribera, soc una persona amable i m’agrada socialitzar-me amb la gent, per això estic a la revista. També per aprendre a com redactar com a periodista. A mi m’agrada l’esport i de gran vull ser futbolista, també m’agradaria en un futur ser periodista però relacionat amb l’esport.
Me llamo Franco Ruben Melgar Ribera, soy una persona amable y me gusta socializarse con la gente, por eso estoy en la revista. También para aprender a cómo redactar como periodista. A mi me gusta el deporte y de mayor quiero ser futbolista, también me gustaría en un futuro ser periodista pero relacionado con el deporte.
My name is Franco Ruben Melgar Ribera, I’m a kind person and I like to socialize with people, that’s why I’m in the magazine. Also to learn how to write as a journalist. I like sports and when I grow up I want to be a footballer, in the future I would also like to be a journalist but related to sports.
3 setmanes ago

Radiografia dels esports que l’alumnat del Gem practica dins i a fora de l’escola, ara que l’activitat física és cada cop més present entre els joves Firmat per Franco Rubén Melgar i Dan Vergara Avui en dia tens moltes opcions a l’hora d’escollir un esport per practicar gràcies a empreses que ofereixen material de tot tipus d’esports a un preu molt assequible per la majoria. Hem volgut fer un recull d’alguns dels esports que practiquen els alumnes del GEM i aquests en són algunes exemples: handbol, bàsquet, futbol, futbol sala, esgrima, tennis taula, padel, mtb (mountain bike), hípica, gimnàstica rítmica,

close