Redactors juniors

Paula Orquin
Descripció
Em dic Paula Orquin, tinc 14 anys i visc aquí, a Mataró. Sóc una persona amigable i treballadora. M’agrada llegir llibres i montar a cavall. Estic interessada en aquesta assignatura perquè m’agrada escriure i aquí tinc la oportunitat de fer-ho i anar millorant, a part de que també és una manera de visibilitzar temes poc parlats i estar informada.
Me llamo Paula Orquin, tengo 14 años y vivo aquí, en Mataró. Soy una persona amigable y trabajadora. Me gusta leer libros y montar a caballo. Estoy interesada en esta asignatura porque me gusta escribir y aquí tengo la oportunidad de hacerlo e ir mejorando, a parte de que también es una manera de visibilizar temas poco hablados y estar informada.
I’m Paula Orquin, I am fourteen and I live in Mataró. I’m a friendly and a worker person. I like reading books and riding horses. I’m interested in this assignment because I like to write and here I have the opportunity to do it and keep improving, a part, it's a way to raise awareness of little-known topics and be informed.
3 setmanes ago

A través de diverses dinàmiques, han vist més a fons la importància d’escoltar per garantir una bona comunicació Firmat per Paula Orquin Aquestes últimes setmanes els alumnes de 4t ESO han estat treballant a competències digitals i comunicatives l’escolta activa i l’empatia. Van començar mirant un petit curt sobre l’empatia i van portar a terme una dinàmica on a dues persones se’ls deia que necessitaven una part diferent d’una taronja. Al final, es tractava de veure com es comunicaven per aconseguir el seu objectiu amb el temps donat i a quina solució aconseguien arribar. Les següents sessions les van dedicar a

close