Redactors juniors

Alexei Semenov
Descripció
Em dic Alexei Semenov, tinc 15 anys i sóc de Mataró. M'agrada el periodisme, parlar amb la gent i entendre-la, escoltar experiències i aprendre. M'entusiasma anar a llocs nous i veure coses diferents. M’encanta anar amb els meus amics en moto.
Me llamo Alexei Semenov, tengo 15 años y soy de Mataró. Me gusta el periodismo, hablar con la gente y entenderla, escuchar experiencias y aprender. Me entusiasma ir a sitios nuevos y ver cosas diferentes. Me encanta ir con mis amigos en moto.
My name is Alexei Semenov, I am 15 years old and I am from Mataró. I like journalism, talking to people and understanding them, listening to experiences and learning. I’m excited to go to new places and see different things. I love riding my friends on a motorcycle.
3 setmanes ago

La Castanyada d’enguany arriba als nens i nenes de primària de l’escola GEM. Quines propostes hi ha per celebrar-la? Firmat per Alexei Semenov i Mohamed Rida Els alumnes i les alumnes de primària del GEM celebraran la castanyada d’enguany amb diverses activitats. Tot i que aquest any les mesures covid són menys estrictes, hi ha activitats que malauradament no es podran realitzar, com per exemple, les melmelades que feien els alumnes de 2n de primària a l’escola. Per altra banda, hi ha activitats que sí que es realitzaran, com l’exposició de fruits de tardor per part dels alumnes de 1r

close