Museus d’art virtuals a 3r i 4t d’ESO

Creació d’espais virtuals per recopilar i mostrar les seves creacions artístiques
A l’inici, el museu era entès com un espai on l’aristocràcia guardava objectes d’alt valor econòmic i curiositats de països exòtics. La mentalitat de la societat va començar a canviar a partir del segle XVIII amb la Revolució francesa. Les col·leccions, que fins llavors havien romàs resguardades en palaus i fortaleses, van deixar de ser un bé privat per a ser nacionalitzades i socialitzades.
El museu virtual es caracteritza per l’ús de mitjans computacions per a mostrar, preservar, estudiar, reconstruir i divulgar el patrimoni material o immaterial. L’ús de dispositius tecnològics permet al visitant una major interacció en l’exposició, canviant la manera de veure i experimentar l’art, posant en dubte alguns dels temes controvertits, com la prohibició de fer fotos a les sales o tocar peces expositives.
Per a la creació d’aquest espai virtual, els alumnes de tercer i quart d’ESO han creat un Site de Google per a recopilar i mostrar tots els treballs que aniran realitzant durant el curs. D’altra banda serà un espai on podran pujar altres imatges, explicacions, referents artístics, etc.

Us convidem a visitar-los i anar descobrint les seves actualitzacions:

Museu virtual 3r – A: https://sites.google.com/escolagem.cat/museuvirtual-3a-2021-22/p%C3%A0gina-principal– Museu virtual 3r – B: https://sites.google.com/escolagem.cat/museuvirtual-3b-2021-22/p%C3%A0gina-principal– Museu virtual 4t: https://sites.google.com/escolagem.cat/museuvirtual-4t-2021-22/p%C3%A0gina-principal

Redactor junior

close