L’Aleix Ribera tria el GEM per fer les pràctiques

Com que estudia un curs de formació de professorat està fent l’estada de pràctiques com a docent de matemàtiques a 4t d’ESO

Firmat per Aleix Solés i Aleix Pacareu

L’Aleix Ribera, que està estudiant un curs de formació de professorat ha de realitzar unes pràctiques de matemàtiques a una escola. Com que tenia bones referències del GEM i a més a més viu a Mataró, li va semblar la millor opció per fer les pràctiques. Ell creu que ha estat molt bona decisió perquè està aprenent molt i es troba molt bé aquí.

A l’Aleix li agradaria donar classes a ESO i batxillerat, fer classes de Matemàtiques i/o Economia. També vol provar de fer classes a cicles formatius, per exemple de comerç internacional o administració d’empreses.

Per poder arribar a tot això ell va estudiar la llicenciatura en Economia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i actualment esta estudiant el Màster en formació de professorat de secundària a la Universidad Internacional de la Rioja (UNIR), especialitat de matemàtiques. Un cop ell acabi el màster, podrà fer classes de matemàtiques.

El seu tutor de pràctiques és en Roger que l’acompanya en aquest període l’està ajudant molt tant a entendre les característiques de l’escola GEM, com a veure i aprendre diferents maneres de fer les classes a la realitat de segon cicle d’ESO i de batxillerat. També va a algunes classes amb la professora Montse Martí a 1r i 2n d’ESO.

A banda de les seves pràctiques, està treballant. Des de fa uns 10 anys treballa de comercial internacional en empreses del sector de ciències de la salut, sobretot d’equipament mèdic i farmacèutic. També te un petit negoci d’apicultura i s’encarrega de les abelles en el seu temps lliure. Ara mateix intenta compaginar els estudis i les pràctiques de formació de professorat amb la seva feina. Cosa que a vegadas se li fa una mica complicada pero se n’està sortint!