El meu primer vot

64 views

Preguntem a alguns adults sobre les diferents experiències que van tenir amb el seu primer vot

Tenim 16 anys i estem a les portes de poder votar. Per això, hem realitzat un qüestionari per informar-nos i saber-ne una mica més sobre aquest tema a través de l’experiència de diferentes persones. Hem pogut observar que moltes respostes són similars entre elles. 

A continuació, el llistat de preguntes de l’enquesta:

Per què és important votar? Creus que l’edat dels 18 és l’edat ideal per començar a votar? Quines fonts d’informació utilitzes per votar amb responsabilitat? Creus que són suficients?Per què és important votar? Creus que l’edat dels 18 és l’edat ideal per començar a votar? Quines fonts d’informació utilitzes per votar amb responsabilitat? Creus que són suficients?

Una de les conclusions a les quals hem arribat fent aquest qüestionari ha estat que moltes de les persones que voten no saben el que realment estan votant ni a qui, ja que la informació que proporcionen algunes de les xarxes socials que utilitzen per informar-se és totalment manipulada i fins i tot errònia. També hem observat que si tinguessin fills deixarien que votessin el que ells volguessin encara que sigui d’un partit extremista. 

Nosaltres, tot i que no hem votat cap vegada, pel que hem vist a les respostes, us podríem recomanar de no votar només per ser major d’edat sinó perquè realment creieu en allò que voteu.

Redactors juniors

  • CAT: Hola, amb dic Gala i tinc 15 anys. M’agrada ballar, és una cosa amb la que em sento molt bé. També m’agrada molt escoltar música, mirar la televisió i quedar amb els meus amics. Sobre els meus interessos professionals i escolars és escriure, redactar coses que m'interessen i normalment quan escric intento sempre expressar la meva opinió i punt de vista. ESP: Hola, me llamo Gala y tengo 15 años. Me gusta bailar, me hace sentir muy bien. También me gusta escuchar música, mirar la televisión y quedar con mis amigos. Sobre mis intereses profesionales y escolares son escribir y redactar cosas que me interesan y normalmente cuando escribo siempre lo hago desde mi punto de vista dando mi opinión. ENG: Hello, my name is Gala and I am 15 years old. I like to dancing, it is something that makes me feel well. I also like listening to music, watching TV and meeting my my friends. About my professional and school interests are writing things that interest me and normally when I write I always do it from my point of view and with my opinion.

close

El més recent

Identitat digital

Alguna vegada has sentit la paraula identitat digital o t’has preguntat on va a parar tota