El naixement d’una identitat

28 views

L’espai camins de 4t d’ESO

Aquest 2n trimestre, del dia 3 fins al 9 de febrer, l’alumnat de 4t d’ESO va dur a terme el projecte interdisciplinari CAMINS, on es destacaven les assignatures de socials i català.

Amb el títol “ El naixement d’una identitat “ l’alumnat va treballar la restauració borbònica a partir de mems sobre els personatges. A banda d’aquesta activitat van elaborar uns pòsters sobre el Felip V i el general Moragues i van  crear un tríptic de la comunitat de Catalunya. Hi va haver diversitat de recursos com el kahoot de Jacint Verdaguer, un poeta que escrivia sobre el romanticisme, i d’altres. També van treballar alguns aspectes de Mar i Cel i Terra Baixa portades al teatre.

Finalment, com a producte final, van realitzar un vídeo de l’ última escena de Mar i cel.

Redactors juniors

  • CAT: Hola, amb dic Gala i tinc 15 anys. M’agrada ballar, és una cosa amb la que em sento molt bé. També m’agrada molt escoltar música, mirar la televisió i quedar amb els meus amics. Sobre els meus interessos professionals i escolars és escriure, redactar coses que m'interessen i normalment quan escric intento sempre expressar la meva opinió i punt de vista. ESP: Hola, me llamo Gala y tengo 15 años. Me gusta bailar, me hace sentir muy bien. También me gusta escuchar música, mirar la televisión y quedar con mis amigos. Sobre mis intereses profesionales y escolares son escribir y redactar cosas que me interesan y normalmente cuando escribo siempre lo hago desde mi punto de vista dando mi opinión. ENG: Hello, my name is Gala and I am 15 years old. I like to dancing, it is something that makes me feel well. I also like listening to music, watching TV and meeting my my friends. About my professional and school interests are writing things that interest me and normally when I write I always do it from my point of view and with my opinion.

close

El més recent

Ramadan 2021

El martes día 13 de abril empezó el sagrado mes de Ramadán, el periodo de ayuno

Merlí Sapere Aude

La Quedada, amb Clàudia Vega i Martí Atance Fa unes setmanes es va estrenar la segona