paper with the text Sant Jordi, Saint George Day in Catalan, on a wooden table next to a dip pen, an old book, a rose and a flag of Catalonia, where is tradition to give roses and books in this day

Un Sant Jordi ple d’històries

15 views

Ets adolescent, t’agrada molt llegir però no saps quin llibre? Doncs aquí et deixem algunes recomanacions que et poden agradar. Esperem que gaudiu molt d’aquest dia. Feliç Sant Jordi.

https://www.thinglink.com/scene/1441863810267742210
https://www.thinglink.com/scene/1441863810267742210

Redactors juniors

  • CAT: Hola, amb dic Gala i tinc 15 anys. M’agrada ballar, és una cosa amb la que em sento molt bé. També m’agrada molt escoltar música, mirar la televisió i quedar amb els meus amics. Sobre els meus interessos professionals i escolars és escriure, redactar coses que m'interessen i normalment quan escric intento sempre expressar la meva opinió i punt de vista. ESP: Hola, me llamo Gala y tengo 15 años. Me gusta bailar, me hace sentir muy bien. También me gusta escuchar música, mirar la televisión y quedar con mis amigos. Sobre mis intereses profesionales y escolares son escribir y redactar cosas que me interesan y normalmente cuando escribo siempre lo hago desde mi punto de vista dando mi opinión. ENG: Hello, my name is Gala and I am 15 years old. I like to dancing, it is something that makes me feel well. I also like listening to music, watching TV and meeting my my friends. About my professional and school interests are writing things that interest me and normally when I write I always do it from my point of view and with my opinion.

close

El més recent

Ramadan 2021

El martes día 13 de abril empezó el sagrado mes de Ramadán, el periodo de ayuno

Merlí Sapere Aude

La Quedada, amb Clàudia Vega i Martí Atance Fa unes setmanes es va estrenar la segona