Canvi climàtic, quin és el nostre rol?

24 views

A l’escola Gem prenem consciència dels efectes de la contaminació

Del dia 3 al 9 de febrer l’alumnat de 3r d’ESO va estudiar i investigar sobre la contaminació i el que comporta dins l’Espai camins.

Treballant en grups de quatre,  i tenint castellà i biologia com a matèries destacades, l’alumnat va fer una cerca sobre la biosfera, la pluja àcida, l’efecte hivernacle, la hidrosfera, l’atmosfera i els residus. 

A part de la part teòrica es van fer unes activitats més pràctiques com ara la creació d’utensilis reutilitzant ampolles de plàstic.

L’objectiu final era la conscienciació i compromís per aturar el canvi climàtic.

És un tema que servirà per fer-nos adonar que el planeta està empitjorant i, en conseqüència, hem de reduir la contaminació i lluitar contra el canvi climàtic.

Petites coses que marquen grans diferències. 

Us presentem un parell dels anuncis destacats que es van realitzar:

Redactors juniors

  • Català Hola, em dic Imad Zaroual, tinc 16 anys i sóc de Mataró. Soc una persona molt sociable, xerraire i sempre estic somrient. M’agrada anar amb skate, passar temps amb amics, escoltar música, fer esport… M’agradaria tenir una empresa encara que no se de que. Anglès Hello, my name is Imad Zaroual, I am 16 years old and I am from Mataró. I am a very sociable, talkative person and I am always smiling. I like to skate, spend time with friends, listen to music, do sports … I would like to have a company even if I don't know what. Castellà Hola, mi es nombre Imad Zaroual, tengo 16 años y soy de Mataró. Soy una persona muy sociable, hablador y siempre estoy sonriendo. Me gusta ir con skate, pasar tiempo con amigos, escuchar música, hacer deporte… Me gustaría tener una empresa aunque no se de que.

  • Català Hola. Em dic Oussama tinc 15 anys vaig néixer el 2005. M’agrada el futbol. Estudio 4t d’ESO a l’escola GEM, de gran m’agradaria ser empresari perquè és un bon treball . Aquest materia m'agrada perquè em pot donar eines per el meu futur Castellano Hola. Me llamo Oussama y tengo 15 años, nací en el 2005. Me gusta el deporte como el fútbol. Estudio 4º de ESO en la escuela GEM, de mayor me gustaría ser empresario porque me gustaría ganar mucho dinero. Este tema me ha gustado porque veo que podrías tener un buen futuro. Anglès Hello. My name is Oussama el Ouahabi, I'm 15 years old, I was born in 2005. I like football, I have study 4 eso ( of that ) in the school GEM, higher I would like to be an entrepreneur why win a lot of money. This matter I like because you could have a good future.

close

El més recent