Carnestoltes 2021 al Gem petit. Que comenci la festa!

21 views

Aquests darrers dies els alumnes del Gem petit han estat preparant les disfresses i els decorats per celebrar el carnestoltes

Enguany el tema del carnestoltes ha girat entorn del circ amb equilibristes, pallassos i mags!

El tret de sortida el va donar el dijous Llarder: cada classe després d’esmorzar va ballar i cantar al ritme de la música.

Els més petits de l’escola no van poder pujar al Gem gran però la festa i la disbauxa que va demanar la reina Carnestoltes no hi va faltar.

Classe per classe van desfilar pel pati respectant  les distàncies, donant l’oportunitat a tots i els nens i nenes dels altres cursos, de gaudir d’un espectacle de colors i música.

Uns titelles gegants van amenitzar la festa i van garantir que grans i petits moguessin l’esquelet i poguessin cridar ben fort Visca el Carnestoltes!!

Redactors juniors

  • Català Hola! Em dic Clàudia Lozano, tinc 15 anys hi visc a Mataró. M’agrada molt la gimnàstica artística i escriure perquè m’alliberen i em destensa dels meus pensaments i la meva ira. Em passaria tot el dia amb els meus auriculars escoltant música i desconnectant o bé passant moments amb les persones que estimo. Em considero una persona molt tranquil·la però tot i això quan tinc confiança amb les persones no paro mai de parlar. En un futur em voldria dedicar de professora de primària perquè m'agrada molt els nens i ensenyar però per altra banda m'apassiona el món dels audiovisuals i les noves tecnologies per això crec que aquest projecte pot ser un impuls i una oportunitat molt gran per aprofitar el màxim els coneixements i les experiències dels altres i conèixer tots els àmbits relacionats amb el periodisme. Castellano ¡Hola! Me llamo Clàudia Lozano, tengo 15 años y vivo en Mataró. Me gusta mucho la gimnasia artística y escribir porque me liberan y me destensan de mis pensamientos y mi ira. Me pasaría todo el día con mis auriculares escuchando música y desconectando o bien pasando momentos con las personas a las que amo. Me considero una persona muy tranquila pero aun así cuando tengo confianza con las personas no paró nunca de hablar. En un futuro me gustaría dedicarme de profesora de primaria porque me gusta mucho los niños y enseñar pero por otro lado me apasiona el mundo de los audiovisuales y las nuevas tecnologías por eso creo que este proyecto puede ser un impulso y una oportunidad muy grande para aprovechar el máximo los conocimientos y las experiencias de los otros y conocer todos los ámbitos relacionados con el periodismo. English Hello! My name is Clàudia Lozano, I am 15 years old and I live in Mataró. I really like artistic gymnastics and writing because they relax and release me from my thoughts and anger. I would spend all day with my headphones listening to music and disconnecting or spending time with the people I love. I consider myself a very calm person but even so when I have confidence with people, he never stopped talking. In the future I would like to dedicated a primary school teacher because I really like children and teaching but on the other hand I am passionate about the world of audiovisuals and new technologies that is why I believe that this project can be a boost and a very great opportunity to take advantage the maximum knowledge and experiences of others and know all areas related to journalism.

  • Estudiante. Me gusta la fotografía y también me gusta leer.

close

El més recent