Arriba el circ al Gem

11 views

L’escola Gem prepara el Carnestoltes amb il·lusió tot i ser un any diferent, prenent les mesures necessàries per fer-ho tot amb precaució i seguint la normativa. Hem fet un petit reportatge de com serà aquest 2021 el Carnestoltes.

Tenint en compte la nova situació mundial com es farà el Carnestoltes?

Aquest any a l’escola està molt present la situació pandèmica en el nostre dia a dia, però tot i això sabem que la festa de Carnestoltes és molt important pels infants i pel GEM. És per aquest motiu que han decidit transformar-la i tirar-la endavant amb totes les mesures de prevenció de la COVID possibles. Per exemple, aquest any els parlaments dels diferents personatges els farem virtuals i les activitats que s’han de fer al pati les farem dividits en grups classe.

Quin és el tema d’aquest any?

El tema és el circ. 

Quines disfresses ambientades heu fet?

Com és tradició cada curs des de la llar fins a 5è han triat una disfressa conjunta de classe de temàtica del circ i a 6è, per grups petits, han fet la seva pròpia disfressa. Els mestres també es disfressen!

Hi ha grups que seran pallassos, altres directors de circ, alguns seran venedors de crispetes… 

La Il·lusió dels nens és la mateixa que els darrers anys?

Sí. Tot i que saben que aquest any la festa no serà igual, perquè no es podran barrejar i no hi haurà rua… Però el fet de disfressar-se els agrada molt i això ja és una motivació. Així que tots porten un somriure i moltes ganes que arribi el dia. 

No hi haurà rua? Quines activitats fareu llavors?

No hi haurà rua però volen que els nens i nenes de cada grup es disfressin igualment i passegin pel pati engalanats perquè els altres cursos els puguin veure. És per això que cada grup farà una mini desfilada pel pati i els altres grups ho veuran des de la distància. Després cada classe farà festa amb música en un espai del pati separat. 

També, han canviat el format dels pregons dels diferents personatges que apareixen cada Carnestoltes. Aquest any, en lloc de reunir-se tots barrejats al pati i escoltar el discurs, cada classe rebrà un vídeo amb el pregó. A més, durant el matí es faran activitats festives dins l’aula com pintar mandales o màscares.

Redactors juniors

  • ESP Soy Salma Hernández Sekouri, nací en Barcelona un 6 de junio del 2005, tengo 15 años. Me gusta correr, sobre todo cuando estoy enojada o molesta, me ayuda a soltar toda la ira. Me agrada leer para desconectar, para estar en un mundo paralelo al mío. Disfruto saliendo en bicicleta con mi padre. Cocino para entretenerme, me gusta la música en general, pero sobre todo la música de los 80’ y los 90’. Mis canciones favoritas son Losing my religion, de Rem y Sultans of swing, de Dire Straits. Podría pasarme el día con mis auriculares escuchando música. También me agrada escribir, y me apetece aprender sobre esto y descubrir si en un futuro podría dedicarme a ello, aunque no tengo muy claro que quiero hacer. Y estas son las cosas que me gustan, pero… ¿Quién soy yo? Es una pregunta un tanto complicada, soy esa chica que puede parecer un tanto seria al principio, pero si me conoces soy totalmente lo contrario, siempre estoy riendo y charlando, desde pequeña he sido una niña alegre, siempre corría de un lado hacia otro, saltando, bailando, cantando... Soy esa chica que puede parecer fuerte, pero soy muy sensible. Soy una persona que siempre da todo de ella por la gente a la que quiere. Soy muy trabajadora, si quiero algo, lucharé hasta conseguirlo. Y esta es quien soy yo, aunque aun me queda mucho por aprender y mejorar. CAT Sóc la Salma Hernández Sekouri, vaig néixer a Barcelona un 6 de juny de l'any 2005, tinc 15 anys. M'agrada córrer, sobretot quan estic enfadada o molesta, m'ajuda a deixar anar tota la ira. M'agrada llegir per desconnectar, per estar en un món paral·lel almeu. Disfruto sortint en bicicleta amb el meu pare. Cuino per entretenir-me, m'agrada la música en general, però sobretot la música dels 80 'i els 90'. Les meves cançons preferides són Losing my religion, de Rem i Sultans of swing, de Dire Straits. Podria passar-me el dia amb els meus auriculars escoltant música. També m'agrada escriure, i em ve de gust aprendre sobre això i descobrir si en un futur podría dedicar-me, encara que no tinc molt clar que vull fer. I aquestes són les coses que m'agraden, però ... Qui sóc jo? És una pregunta una mica complicada, sóc aquella noia que pot semblar un tant seriosa al principi, però si em coneixes sóc totalment el contrari, sempre estic rient i xerrant, des de petita he estat una nena alegre, sempre corria d'un costat cap a un altre, saltant, ballant, cantant... Sóc aquella noia que pot semblar forta, però sóc molt sensible. Sóc una persona que sempre dóna tot d'ella per la gent a la que estima. Sóc molt treballadora, si vull alguna cosa, lluitaré fins aconseguir-ho. I aquesta sóc jo, tot i que encara em queda molt per aprendre i millorar. ENG I am Salma Hernández Sekouri, I was born in Barcelona on sixth June 2005. I am 15 years old. I like running, especially when I am annoyed or upset; it helps me to release the anger I feel. I like reading in order to disconnect and at the same time to live in a parallel world to mine. I enjoy cycling with my father. Cooking is an interesting entertainment to me. Generally I like listening to music, especially that of the 80's and 90’s. My favourite songs are: “Losing my religion by REM” and “Sultans of Swing by Dire Straits”; I can spend the whole day listening to music with my headphones. I also like to write and I want to learn about it and find out I wantto bé a writer in the future, although I am not very clear about what I want to do. These are the things that I like to do, but as for the question, who am I? It’s a bit complicated to answer. I am that kind of girl who appears, at first sight, to be somehow a serious person, but if you get to know me better, you would realise that I am totally the contrary of that first impression. Most of the time, I am laughing and talking, since child, I was a happy girl, moving and running from one side to another, jumping, dancing, and singing. Apparently, I may appear to be a very strong girl, but I consider myself a very sensitive person instead. Besides, I am that kind of person who gives her all for the people I love. I am a hardworking girl, and when it comes to something that I like and want, I will fight and do whatever is possible to achieve it. This is who I am, though I know that I have to many things more to learn and many others to improve.

close

El més recent