S’obre el teló en temps de pandèmia

//
138 views

Barcelona 24h- Pau Barbarà

El dimecres dia 16 de desembre vam tenir l’oportunitat d’assistir a l’assaig general de l’obra “Barcelona 24 hores”. Escrita per Pau Barbarà Mir i dirigida per Marc Flynn i Rubén Yuste, ens transporta a Barcelona on la vida de quatre joves, interpretats per Laia Fontàn, Anna Piqué, Jaume Casals, Àlex Sanz s’entrellacen: Una fotògrafa ho deixa amb el seu xicot, una pija busca pis perquè n’està farta dels seus pares, un noi està obsessionat amb la feina i l’últim personatge es pensa que la vida és una pel·lícula.

És un musical que ens va transmetre molta energia positiva perquè era com veure’ns reflectides en la seva història. També ens va agradar molt com ho van interpretar en l’espai del teatre, perquè ens vam sentir més properes als actors i les actrius i això va ser un punt important perquè ens emocionés.

Ens hauria agradat conèixer més profundament la vida dels personatges, s’aprofundia més en uns que en d’altres, però tot i això, aquesta obra ens va semblar molt original. Es desenvolupa a un supermercat de 24 hores i l’escenografia i els decorats són molt adients i ben trobats.

En conclusió recomanem molt aquesta obra, hem tingut una bona experiència i és un gran tema per reflexionar, ja que darrere de cada persona hi ha una vida i de vegades és bo posar-se a la pell dels altres per entendre els problemes que els joves poden tenir avui en dia. Si teniu l’oportunitat d’anar-hi, no us la perdeu.

Redactors juniors

  • CAT: Hola, amb dic Gala i tinc 15 anys. M’agrada ballar, és una cosa amb la que em sento molt bé. També m’agrada molt escoltar música, mirar la televisió i quedar amb els meus amics. Sobre els meus interessos professionals i escolars és escriure, redactar coses que m'interessen i normalment quan escric intento sempre expressar la meva opinió i punt de vista. ESP: Hola, me llamo Gala y tengo 15 años. Me gusta bailar, me hace sentir muy bien. También me gusta escuchar música, mirar la televisión y quedar con mis amigos. Sobre mis intereses profesionales y escolares son escribir y redactar cosas que me interesan y normalmente cuando escribo siempre lo hago desde mi punto de vista dando mi opinión. ENG: Hello, my name is Gala and I am 15 years old. I like to dancing, it is something that makes me feel well. I also like listening to music, watching TV and meeting my my friends. About my professional and school interests are writing things that interest me and normally when I write I always do it from my point of view and with my opinion.

  • CATALÀ: Hola, em dic Aina cots tinc 15 anys i sóc de Mataró, jugo a voley i M’agrada molt la música sobre tot tocar el piano la guitarra L’ukelele i cantar , en un futur vull estudiar batxillerat escènic a Barcelona tinc moltíssimes ganes de començar a fer coses d’aquest món ja que m'encanta actuar , el meu treball somiat és arribar a ser cantant i poder viure de la música. Moltes vegades m’assec el piano i em posar a composar cançons sobre la meva vida el que em passar, per això he triat aquesta optativa perquè crec que em podria ajudar a millorar escriure i em pot donar noves oportunitats CASTELLAR: Hola, mi nombre es Aina cots tengo 15 años y soy de Mataró, juego a voley y Me gusta mucho la música sobre todo tocar el piano la guitarra El ukelele y cantar, en un futuro quiero estudiar bachillerato escénico en Barcelona tengo muchísimas ganas de empezar a hacer cosas de este mundo ya que me encanta actuar, mi trabajo soñado es llegar a ser cantante y poder vivir de la música. Muchas veces me siento en el piano y me Pongo a componer canciones sobre mi vida lo que me pasa, por eso he elegido esta optativa porque creo que me podría ayudar a mejorar escribir y me puede dar nuevas oportunidades ANGLÈS: Hello, my name is Aina Cots I am 15 years old and I am from Mataró, I play volleyball and I really like music, especially playing the piano, the guitar, the ukulele and singing, in the future I want to study arts eceniques in Barcelona I really want to start doing things of this world because I love acting, my dream job is to become a singer and to be able to live from music. I often sit in my piano to compose songs about my life what happens to me, that is why I have chosen this lesson because I think it could help me to improve writing and it can give me new opportunities

close

El més recent

El meu primer vot

Preguntem a alguns adults sobre les diferents experiències que van tenir amb el seu primer vot