Espai Camins: el camí d’una setmana

28 views

Camins, una proposta educativa interdisciplinaria

Enguany l’Espai Camins, a diferència d’altres anys que es feia al llarg de tot el curs en franges de dues hores,  s’ha realitzat durant una setmana seguida on s’han anul·lat les classes habituals. L’Espai Camins és un projecte multidisciplinari en el qual es treballa en grups cooperatius i  l’aprenentatge significatiu és molt rellevant.

L’ alumnat de 4t d’ESO ha desenvolupat la temàtica de “Virus i Vacunes”, a partir d’un ABP (aprenentatge basat en problemes) en grups cooperatius on tots els membres del grup havien d’anar superant els reptes proposats en el paisatge d’aprenentatge.

S’han treballat els conceptes de virus i vacunes, els tipus, què és una pandèmia, la immunitat del ramat i el món post coronavirus.

Com a projecte final se’ls va demanar un vídeotutorial amb el resum de tot el que s’havia treballat: 

Producte final 1

Producte final 2

Producte final 3

A la finalització de cada tasca, cada conjunt es reunia per autoavaluar-se d’una forma sincera: si algú no havia treballat o si havia faltat comunicació en el grup.

Redactors juniors

  • CATALÀ Hola! Em dic Marc Mirón, tinc 14 anys i sóc de Mataró, Barcelona. M’agrada el el món de la comunicació en general i passar temps amb familiars i amics. Les meves aficions inclouen jugar a futbol i escoltar música. M’agradaria ser quelcom relacionat amb el món de l’esport, com per exemple periodista esportiu, analista de futbol… En el meu temps lliure ja he intentat fer algun que altre escrit i aquest projecte m'ajudarà encara més els meus inicis al periodisme. CASTELLANO ¡Hola! Me llamo Marc Mirón, tengo 14 años y soy de Mataró, Barcelona. Me gusta el mundo de la comunicación, en general, y pasar tiempo con familiares y amigos. Mis aficiones incluyen jugar a fútbol y escuchar música. Me gustaría trabajar en algún oficio relacionado con el deporte, como por ejemplo ser periodista deportivo, analista de fútbol… En mi tiempo libre ya he intentado hacer algún escrito y este proyecto me ayudará aún más en mis inicios en el periodismo. ENGLISH Hi! My name is Marc Mirón, I’m 14 years old and I am from Mataró, Barcelona. I’m passionate about communication in general and spending with my family and friends. My hobbies are playing football and listening to music. I would like to work in a job related to with sports: sports journalist, football analyst… In my free time I usually write something, and this project will help me more in my beginnings as a journalist.

close

El més recent

DENIP

No a la violència El dia 30 de gener de cada any, des de 1964 ,