40 anys després el missatge de John Lennon és viu

13 views

Van assassinar John Lennon fa 40 anys, l’equip Gemcom us volem desitjar bones festes i feliç entrada d’any amb els seus missatges de pau i felicitat!

Redactors juniors

  • CAT Hola, em dic Paula Sahun, tinc 15 anys i actualment visc a Mataró. Una de les coses que més m’agrada fer, entre d’altres és escriure, aprendre nous idiomes i llegir, en un futur m’encantaria treballar en alguna cosa relacionada amb això, no m’imagino fent una altre cosa. Em considero una persona molt sociable i m’encanta fer noves amistats i també una persona molt treballadora, per això crec que aquesta assignatura em pot anar bé per desenvolupar les meves habilitats per escriure. ES Hola, me llamo Paula Sahun, tengo 15 años y actualmente vivo en Mataró. Una de las cosas que más me gusta hacer entre otras es escribir, aprender nuevos idiomas y leer, en un futuro me encantaría trabajar en alguna cosa relacionada con esto, no me imagino haciendo otra cosa. Me considero una persona muy sociable y me encanta hacer nuevas amistades y también una persona muy trabajadora, por eso creo que esta asignatura me puede ir bien para desarrollar mis habilidades para escribir. ENG Hi, my name is Paula Sahun, I’m 15 years old and I currently live in Mataró. One of the things I like to do the most is writing , learning new languages and reading, in the future I would love to work on something related to this, I can't imagine doing anything else. I consider myself a very sociable person and I love making new friends and also a very hard working person, that's why I think that this subject can be good for me to develop my writing skills.

close

El més recent