Treballem els Objectius de Desenvolupament Sostenible a informàtica

17 views

Que són els “ODS” i perquè serveixen?

Els ODS són un conjunt d’objectius relacionats amb el desenvolupament sostenible i promoguts com a Objectius Mundials per al Desenvolupament Sostenible. 

Hi ha 17 objectius a complir abans d’arribar al 2030 per poder millorar la situació global del planeta.


Des d’informàtica hem après a editar vídeos fent anuncis per donar visibilitat i conscienciar als joves sobre la importància d’aquests objectius. 

A continuació us mostrarem alguns dels anuncis fets per l’alumnat de 4t ESO de l’escola GEM.

Anunci 1 Aigua neta i sanejament

Anunci 2 ciutats sostenibles

Anunci 3 Fi de la pobresa

Anunci 4 Salut i Benestar


Redactors juniors

  • CAT Hola, em dic Clara Arcos, tinc 15 anys i visc a Mataró. M'agrada molt jugar a voleibol, anar a concerts amb amigues i fer noves amistats. Se'm dóna bastant bé escoltar a la gent i ajudar-la. A vegades quan no tinc res a fer, em poso a escriure a una llibreta coses que crec que passen interessants a la meva vida i que quan vulgui tornar a recordar allò ho tindré allà. Per això, aquesta assignatura m'ajudarà a millorar la meva escriptura a l'hora d'expressar-me. En un futur no tinc molt clar a que em vull dedicar, però professora d'educació infantil, és una cosa que em crida bastant l'atenció i sempre m'ha agradat. CAST Hola, mi nombre es Clara Arcos, tengo 15 años y vivo en Mataró. Me gusta mucho jugar al voleibol, también me gusta ir a conciertos con amigas y hacer nuevas amistades. Se me da bastante bien escuchar a la gente y ayudarla. A veces cuando no tengo nada que hacer, me pongo a escribir en una libreta cosas que creo que pasan interesantes en mi vida y que cuando quiera volver a recordar aquello lo tendré allí. Por ello, esta asignatura me ayudará a mejorar mi escritura a la hora de expresarme. En un futuro no tengo muy claro a que me gustaría dedicarme, pero profesora de educación infantil, es algo que me llama bastante la atención y siempre me ha gustado. ENG Hello, my name is Clara Arcos, I am 15 years old and I live in Mataró. I really like playing volleyball, I also like going to concerts with friends and making new friends. I'm pretty good at listening to people and helping them. Sometimes, when I have nothing to do, I start to write in a notebook things that I think are interesting in my life and that when I want to remember that again I will have it there. Therefore, this subject will help me to improve my writing when expressing myself. In the future I am not very clear about what I would like to do, but as a teacher of young children, it's something I've always liked.

  • Hola!! Em dic Jana Sabater, tinc 14 anys i sóc de Mataró, Barcelona. M’agrada molt l’esport, en particular la triatló i el volei. Les meves aficions són jugar a volei, córrer i tot el que estigui relacionat amb esport. M’agradaria estudiar el batxillerat social i després fer alguna carrera amb angles que m’agradi, que tinc idees però no estic segura.

close

El més recent