5 recomanacions musicals del mes de novembre i principis de desembre

94 views

Tot i les circumstàncies actuals les novetats musicals segueixen, i una de les millors maneres per afrontar el dia a dia és a través de la música

Aquests són alguns dels projectes musicals que han sortit a la llum en aquest últim mes de novembre i principis de desembre:

  1. “EL PIPEIG”

Primer de tot voldríem destacar a “the Tyets”, un grup mataroní, i alguns dels seus temes, com “Hamaking”  o “RRHH”.

Aquest darrer 12 de novembre van treure el seu segon àlbum anomenat “El pipeig”. Les cançons més escoltades fins ara han estat “Txarango al canet rock”, “Innobar” i “Mama tinc pipí”

2. “NADA”

Samantha Gilabert una noia de València, concretament de Beniarrés, va ser concursant de OT (Operación Triunfo) 2020. 

Ens agradaria destacar el seu esforç i podríem dir que és un exemple clau d’autosuperació personal, ja que pateix hipoacúsia des de que va néixer.

El dia 13 de novembre va mostrar el seu primer EP “Nada” i les cançons més destacades són: “No Pasa Nada”, “Quiero Que Vuelvas” i “Espere Que Tornes”.

En aquest enllaç podeu accedir al EP sencer: EP “NADA”

3. “ICEBERG”

El Terrassenc Miki Núñez, ha publicat el seu segon disc “Icerberg” amb 12 cançons, en trobem tres en català; “No m’ho esperava”, “Cada pas del camí” i “Arbre”. Ja porta més d’un milió de reproduccions a “Spotify”. Ha fet col.laboracions amb diferents cantants com Lildami i Despistaos. Recomanem molt escoltar-lo perquè té molt bones vibres.

4. “11 RAZONES”

La gran Aitana Ocaña, ha publicat el seu segon disc “11 RAZONES”  un àlbum molt diferent el primer, ja que és d’un estil completament diferent. Podem trobar temes en solitari o col·laboracions amb grans artistes com per exemple: Beret, Pole, Sebastian Yatra, Álvaro Díaz ,Cali el Dandee o Natalia Lacunza.

El seu single “11 razones” amb només 24 hores va arribar a 1 milió de visites i ara acumula més de de 2 milions a Youtube.

5. “LA TIRITA”

El 27 de Novembre, l’ex alumna de la nostra escola, Belen Aguilera, i la Lola Índigo concursant d’OT 17, han publicat un tema anomenat “LA TIRITA”. En un dia van acumular mig milió de reproduccions. A més a més, van crear un challenge a “Tik Tok”on molta gent hi ha participat. 

Fet per: C. Arcos i J. Sabater

Redactors juniors

  • CAT Hola, em dic Clara Arcos, tinc 15 anys i visc a Mataró. M'agrada molt jugar a voleibol, anar a concerts amb amigues i fer noves amistats. Se'm dóna bastant bé escoltar a la gent i ajudar-la. A vegades quan no tinc res a fer, em poso a escriure a una llibreta coses que crec que passen interessants a la meva vida i que quan vulgui tornar a recordar allò ho tindré allà. Per això, aquesta assignatura m'ajudarà a millorar la meva escriptura a l'hora d'expressar-me. En un futur no tinc molt clar a que em vull dedicar, però professora d'educació infantil, és una cosa que em crida bastant l'atenció i sempre m'ha agradat. CAST Hola, mi nombre es Clara Arcos, tengo 15 años y vivo en Mataró. Me gusta mucho jugar al voleibol, también me gusta ir a conciertos con amigas y hacer nuevas amistades. Se me da bastante bien escuchar a la gente y ayudarla. A veces cuando no tengo nada que hacer, me pongo a escribir en una libreta cosas que creo que pasan interesantes en mi vida y que cuando quiera volver a recordar aquello lo tendré allí. Por ello, esta asignatura me ayudará a mejorar mi escritura a la hora de expresarme. En un futuro no tengo muy claro a que me gustaría dedicarme, pero profesora de educación infantil, es algo que me llama bastante la atención y siempre me ha gustado. ENG Hello, my name is Clara Arcos, I am 15 years old and I live in Mataró. I really like playing volleyball, I also like going to concerts with friends and making new friends. I'm pretty good at listening to people and helping them. Sometimes, when I have nothing to do, I start to write in a notebook things that I think are interesting in my life and that when I want to remember that again I will have it there. Therefore, this subject will help me to improve my writing when expressing myself. In the future I am not very clear about what I would like to do, but as a teacher of young children, it's something I've always liked.

  • Hola!! Em dic Jana Sabater, tinc 14 anys i sóc de Mataró, Barcelona. M’agrada molt l’esport, en particular la triatló i el volei. Les meves aficions són jugar a volei, córrer i tot el que estigui relacionat amb esport. M’agradaria estudiar el batxillerat social i després fer alguna carrera amb angles que m’agradi, que tinc idees però no estic segura.

close

El més recent

El meu primer vot

Preguntem a alguns adults sobre les diferents experiències que van tenir amb el seu primer vot