Mostra de bona pràctica

28 views

Edició d’imatges a 4rt d’ESO

Els alumnes de quart d’ESO d’informàtica han estat tunejant algunes imatges de l’escola, de les quals us presentem una selecció. 

A partir d’una foto de l’edifici d’ESO i batxillerat de l’escola, i utilitzant l’aplicació Editor Pixlr, van aprendre a esborrar el fons, canviar l’escenari i introduir nous elements.

La reflexió final d’aquesta pràctica ens fa adonar de com de fàcil és crear una fake news.

 

Redactors juniors

  • Català Hola. Em dic Oussama tinc 15 anys vaig néixer el 2005. M’agrada el futbol. Estudio 4t d’ESO a l’escola GEM, de gran m’agradaria ser empresari perquè és un bon treball . Aquest materia m'agrada perquè em pot donar eines per el meu futur Castellano Hola. Me llamo Oussama y tengo 15 años, nací en el 2005. Me gusta el deporte como el fútbol. Estudio 4º de ESO en la escuela GEM, de mayor me gustaría ser empresario porque me gustaría ganar mucho dinero. Este tema me ha gustado porque veo que podrías tener un buen futuro. Anglès Hello. My name is Oussama el Ouahabi, I'm 15 years old, I was born in 2005. I like football, I have study 4 eso ( of that ) in the school GEM, higher I would like to be an entrepreneur why win a lot of money. This matter I like because you could have a good future.

close

El més recent