COVID-19 a l’escola Gem

41 views

Fa unes setmanes es va detectar el primer cas de COVID-19 a l’escola. Com es va viure?

Després de tres mesos de confinament total i un estiu ple d’incerteses, seguim caminant sota un núvol que ens ha fet canviar els nostres hàbits i viure una nova normalitat. Els alumnes hem tornat a les aules sis mesos després d’haver-les tancat. Tot i les grans precaucions que es prenen a l’Escola Gem, les primeres setmanes de curs es va detectar un positiu de COVID-19.

Hem parlat amb els alumnes de 1r i ens han explicat les seves sensacions i preocupacions durant el primer confinament que va tenir lloc a  l’escola. Comenten que es pensaven que “era una bromaperquè tot just feia una setmana que havien començat el curs. Tot i estar confinats, el curs no es va aturar i les classes es van reprendre de forma virtual. Els primers dies se sentien estressats per tota la feina que havien de fer a casa. També estaven tristos, nerviosos i preocupats per la família fins a conèixer els resultats.  Hi va haver reaccions diverses i la majoria va saber controlar els nervis tot i mostrar-se preocupats per l’alumna afectada.

Pràcticament tot l’alumnat ha explicat que es va adaptar bastant bé a les classes en línia, ja que tenien experiència de l’últim cop.

Fotografia feta per l’Helena Costa, alumna de 4t d’ESO B de l’Escola Gem.

Redactors juniors

  • CATALÀ Hola! Em dic Marc Mirón, tinc 14 anys i sóc de Mataró, Barcelona. M’agrada el el món de la comunicació en general i passar temps amb familiars i amics. Les meves aficions inclouen jugar a futbol i escoltar música. M’agradaria ser quelcom relacionat amb el món de l’esport, com per exemple periodista esportiu, analista de futbol… En el meu temps lliure ja he intentat fer algun que altre escrit i aquest projecte m'ajudarà encara més els meus inicis al periodisme. CASTELLANO ¡Hola! Me llamo Marc Mirón, tengo 14 años y soy de Mataró, Barcelona. Me gusta el mundo de la comunicación, en general, y pasar tiempo con familiares y amigos. Mis aficiones incluyen jugar a fútbol y escuchar música. Me gustaría trabajar en algún oficio relacionado con el deporte, como por ejemplo ser periodista deportivo, analista de fútbol… En mi tiempo libre ya he intentado hacer algún escrito y este proyecto me ayudará aún más en mis inicios en el periodismo. ENGLISH Hi! My name is Marc Mirón, I’m 14 years old and I am from Mataró, Barcelona. I’m passionate about communication in general and spending with my family and friends. My hobbies are playing football and listening to music. I would like to work in a job related to with sports: sports journalist, football analyst… In my free time I usually write something, and this project will help me more in my beginnings as a journalist.

close

El més recent

Mostra de bona pràctica

Edició d’imatges a 4rt d’ESO Els alumnes de quart d’ESO d’informàtica han estat tunejant algunes imatges