ESCOLAGEM Junior Report engega motors!

64 views

Volem donar-vos la benvinguda a la nova edició del diari digital escolar GEMREPORT: https://escolagem.junior-report.media/.

Enguany, l’equip de redactors i redactores està format per un grup d’alumnes de 4t d’ESO que ens encanta la fotografia, el periodisme, escriure i treballar conjuntament amb els nostres companys.

Tenim moltes ganes de començar a informar-vos a través de notícies, articles d’opinió i entrevistes, però sobretot, volem aprendre i gaudir d’aquest projecte cada moment.

Publicarem un article al diari digital cada dilluns així que no oblideu subscriure-us-hi i seguir-nos a les nostres xarxes socials si no us voleu perdre la nostra jornada!

Un grup de redactors del GEM REPORT

Redactors juniors

  • CAT Hola! Em dic Ainara Soler, tinc 14 anys i sóc de Barcelona. M’apassionen la interpretació, els idiomes, escriure i conèixer gent nova. Els meus hobbies inclouen fer triatló i formar part d’un grup de teatre. Algun dia m’agradaria ser periodista, treballar al departament de comunicacions d’una empresa o alguna cosa per l’estil. Així doncs, estic convençuda que estar involucrada en aquest projecte és un bon començament per a introduir-me en tot aquest món i sobretot fer el que més m’agrada. – ES ¡Hola! Me llamo Ainara Soler, tengo 14 años y soy de Barcelona. Me apasionan la interpretación, los idiomas, escribir y conocer gente nueva. Mis hobbies incluyen hacer triatlón y formar parte de un grupo de teatro. Algún día me gustaría ser periodista, trabajar en el departamento de comunicación de una empresa o alguna cosa por el estilo. Así pues, estoy convencida que estar involucrada en este proyecto es un buen comienzo para introducirme en todo este mundo y sobre todo hacer lo que más me gusta. – ENG Hi! My name is Ainara Soler, I’m 14 years old and I’m from Barcelona. I’m passionate about interpretation, languages, writing, and meeting new people. My hobbies include training in a triathlon team and being part of a theatre group. Someday, I hope to become a journalist, work in a company’s communication department, or something related to it. Therefore, I’m sure that being involved in this project is a good start to introduce myself in this world and over-all to do what I enjoy the most.

close

El més recent