ESCOLAGEM Junior Report engega motors!

21 views

Volem donar-vos la benvinguda a la nova edició del diari digital escolar GEMREPORT: https://escolagem.junior-report.media/.

Enguany, l’equip de redactors i redactores està format per un grup d’alumnes de 4t d’ESO que ens encanta la fotografia, el periodisme, escriure i treballar conjuntament amb els nostres companys.

Tenim moltes ganes de començar a informar-vos a través de notícies, articles d’opinió i entrevistes, però sobretot, volem aprendre i gaudir d’aquest projecte cada moment.

Publicarem un article al diari digital cada dilluns així que no oblideu subscriure-us-hi i seguir-nos a les nostres xarxes socials si no us voleu perdre la nostra jornada!

Un grup de redactors del GEM REPORT

Redactors juniors

  • CAT Hola! Em dic Ainara Soler, tinc 14 anys i sóc de Barcelona. M’apassionen la interpretació, els idiomes, escriure i conèixer gent nova. Els meus hobbies inclouen fer triatló i formar part d’un grup de teatre. Algun dia m’agradaria ser periodista, treballar al departament de comunicacions d’una empresa o alguna cosa per l’estil. Així doncs, estic convençuda que estar involucrada en aquest projecte és un bon començament per a introduir-me en tot aquest món i sobretot fer el que més m’agrada. – ES ¡Hola! Me llamo Ainara Soler, tengo 14 años y soy de Barcelona. Me apasionan la interpretación, los idiomas, escribir y conocer gente nueva. Mis hobbies incluyen hacer triatlón y formar parte de un grupo de teatro. Algún día me gustaría ser periodista, trabajar en el departamento de comunicación de una empresa o alguna cosa por el estilo. Así pues, estoy convencida que estar involucrada en este proyecto es un buen comienzo para introducirme en todo este mundo y sobre todo hacer lo que más me gusta. – ENG Hi! My name is Ainara Soler, I’m 14 years old and I’m from Barcelona. I’m passionate about interpretation, languages, writing, and meeting new people. My hobbies include training in a triathlon team and being part of a theatre group. Someday, I hope to become a journalist, work in a company’s communication department, or something related to it. Therefore, I’m sure that being involved in this project is a good start to introduce myself in this world and over-all to do what I enjoy the most.

close

CAT
Hola! Em dic Ainara Soler, tinc 14 anys i sóc de Barcelona. M’apassionen la interpretació, els idiomes, escriure i conèixer gent nova. Els meus hobbies inclouen fer triatló i formar part d’un grup de teatre. Algun dia m’agradaria ser periodista, treballar al departament de comunicacions d’una empresa o alguna cosa per l’estil. Així doncs, estic convençuda que estar involucrada en aquest projecte és un bon començament per a introduir-me en tot aquest món i sobretot fer el que més m’agrada.

ES
¡Hola! Me llamo Ainara Soler, tengo 14 años y soy de Barcelona. Me apasionan la interpretación, los idiomas, escribir y conocer gente nueva. Mis hobbies incluyen hacer triatlón y formar parte de un grupo de teatro. Algún día me gustaría ser periodista, trabajar en el departamento de comunicación de una empresa o alguna cosa por el estilo. Así pues, estoy convencida que estar involucrada en este proyecto es un buen comienzo para introducirme en todo este mundo y sobre todo hacer lo que más me gusta.

ENG
Hi! My name is Ainara Soler, I’m 14 years old and I’m from Barcelona. I’m passionate about interpretation, languages, writing, and meeting new people. My hobbies include training in a triathlon team and being part of a theatre group. Someday, I hope to become a journalist, work in a company’s communication department, or something related to it. Therefore, I’m sure that being involved in this project is a good start to introduce myself in this world and over-all to do what I enjoy the most.

El més recent

Cómo realizar una entrevista

La entrevista es uno de los géneros periodísticos que se caracteriza por ser una conversación entre el periodista y una o más personas. También

Cómo redactar una crítica

La crítica destaca por pertenecer al grupo de géneros periodísticos, por tanto, es una pieza escrita que presenta información a lo largo

Cómo redactar una crónica

La crónica es una noticia ampliada que combina información y opinión, es decir, es un género periodístico interpretativo.  El