Programa de mobilitat Catalunya- Acadèmies de Grenoble i Montpeller

a Actualitat/Vida

Intercanvi lingüístic entre un institut de Grenoble i el GEM de Mataró

Aquest curs 2019-2020 la Carlota Plo, alumna de 4t d’ESO, ha tingut la possibilitat de participar en  un intercanvi lingüístic d’un mes de durada amb una alumna de Grenoble.  Va ser després de les vacances de Nadal que la Carlota va viatjar a França i a finals de febrer vam rebre la Lilou a l’escola. Hem pogut parlar amb la Carlota i ens fa una valoració d’aquesta experiència que recollim en aquest vídeo.

vídeo de la Carlota Plo explicant-nos la seva experiència

(català) Hola em dic Berta Boixet Lladó i tinc quinze anys. Sóc una alumna de 4rt d’ESO del GEM, participo en el Gemcom i visc a Mataró. Sóc una persona treballadora, responsable, lluitadora i a la que li agrada molt ajudar a qui ho necessita, però a la vegada sóc una mica tossuda. Una de les coses que més m’agraden són totes aquelles activitats que has de ser valenta per fer-les, sobretot els castells. També m’agrada molt estar envoltada de la gent que estimo i viure grans moments amb elles. Si voleu contactar amb mi aquí teniu el meu correu: berta.boixet@escolagem.cat

(castellano) Hola me llamo Berta Boixet Lladó y tengo quince años. Soy una alumna de 4º de ESO del GEM, participo en el Gemcom y vivo en Mataró. Soy una persona trabajadora, responsable, luchadora y que le gusta mucho ayudar a quien lo necesita, pero a la vez soy un poco terca. Una de las cosas que más me gustan son todas aquellas actividades que tienes que ser valiente para hacerlas, sobre todo los castillos humanos. También me gusta mucho estar rodeada de la gente que quiero y vivir grandes momentos con ellas. Si desea contactar conmigo aquí tenéis mi correo: berta.boixet@escolagem.cat

(english) Hello, my name is Berta Boixet Lladó and I am fifteen years old. I am a 4th ESO student in GEM, I participate in the Gemcom and I live in Mataró. I am a hard-working, responsible and a wrestler person, who likes to help those who need it, but at the same time I am a little stubborn. One of the things that I like most are all those activities that you have to be brave to do, especially human castles. I also like to be surrounded by the people I love and live great moments with them. If you want to contact me here you have my email: berta.boixet@escolagem.cat

El més recent de

Anar a dalt