Vols fer una entrevista a Jordi Cruz Pérez?

a Actualitat/Cultura

Connecta’t aquest divendres 3 d’abril al perfil d’Instagram del @juniorreportred

Aquest divendres 3 d’abril a les 11h farem un IG directe des del perfil d’Instagram del projecte Revista Escolar Digital (@juniorreportred), amb el presentador i actor de doblatge, Jordi Cruz Pérez. Respondrà a les vostres preguntes i farà una manualitat per dur a terme durant el confinament! A més, en podreu fer una peça per la vostra revista.

Això sí, per fer-li l’entrevista és important conèixer una mica més sobre la seva trajectòria. Com va començar? Us ho expliquem breument a continuació:

Jordi Cruz és popularment conegut pel programa de manualitats Art Attack.

El programa, impulsat des de Disney Channel, va catapultar la carrera de Cruz, i va potenciar una altra habilitat: la d’actor de doblatge. Va ser la veu de Fred Weasly a la saga de Harry Potter, i la de la formiga Flick a Bichos!

Tot i que actualment presenta el programa musical AfterWork de Cadena100, mai ha abandonat la seva faceta d’artemaníaco

I finalment, per conèixer més detalls sobre l’impacte que ha tingut a nivell mundial com a expert en manualitats, podeu recuperar l’entrevista que li van fer a La Resistencia.

Connecteu-vos aquest divendres 3 d’abril a les 11h i feu les preguntes a través de: https://www.instagram.com/juniorreportred/

(Català) Em dic Xènia Paredes Pi, tinc quinze anys, sóc una alumna que cursa 4t d’ESO al GEM, participo al GemCom i visc a Mataró. Sóc una persona molt curiosa amb la majoria de coses, sóc treballadora, responsable, sobretot una persona molt sensible, però bastant maniàtica en alguns aspectes. Faig volei a Vilassar i entre d’altres és el que més m’agrada fer, ja que, és el meu esport preferit. Jugo a volei des dels vuit anys i vaig començar aquí a Mataró i l’any passat vaig anar a Vilassar. M’agrada bastant llegir, sobretot la poesia, lectures de romanticisme, d’acció... Per les pel·lícules m'entretenen i m’agraden més o menys els mateixos gèneres però sobretot de por. Escoltar música i escriure, que és una cosa que m’agrada molt i reflexionar sobre qualsevol tema, són dos dels meus hobbies. Per contactar: xenia.paredes@gmail.com

(Castellano) Me llamo Xènia Paredes Pi, tengo quince años, soy una alumna que está cursando 4t de la ESO en el GEM, formo parte del proyecto GemCom y vivo en Mataró. Soy una persona muy curiosa con la mayoría de cosas, soy trabajadora, responsable, sobretodo una persona muy sensible, familiar, pero bastante maniática ens algunos aspectos. Hago voley en Vilassar y entre otras cosas, es lo que más me gusta hacer, es mi deporte favorito. Juego a voley desde los ocho años y empecé aquí en Mataró y el año pasado fui a Vilassar. Me gusta bastante leer, sobretodo poesía, lecturas de romanticismo, de acción… Para las películas me entretienen y me gustan más o menos los mismos géneros, pero sobretodo de miedo. Escuchar música y escribir, que es una cosa que me gusta mucho y reflexionar sobre cualquier tema, son dos de mis hobbies. Para contactar: xenia.paredes@gmail.com

(English) My name is Xènia Paredes Pi, I’m fifteen years old, I’m a student who is studying 4t of ESO in GEM, I’m part of the GemCom project and I live in Mataró. I’m a very curious person with most things, I’m hardworking, responsible, very sensitive, familiar, but quite maniacal in some aspects. I play volleyball in Vilassar and among other things, it is what I most like to do, it is my favorite sport. I play volleyball since I was eight years old and I started here in Mataró and last year I went to Vilassar. I like read, especially poetry, readings of romanticism, of action... For the movies they entertain me and I like more or less the same genres, but especially fear. Listening to music and writing, which is something I like very much and reflect on any subject, are two of my hobbies.