‘La noia invisible’ una novel·la que et fa tenir les emocions a flor de pell

a Actualitat/Cultura

És un llibre ple d’intriga, misteri, romanços, desamors, gelosia, por i molts més sentiments que es van descobrint al llarg de tota la trama

La noia invisible, del conegut autor Blue Jeans, ens sorprèn amb la història d’Aurora Rius, una estudiant de primer de batxillerat de l’institut Rubén Darío. L’Aurora passa desapercebuda, invisible, per a tots. Fins que una nit de Maig apareix morta al vestidor del gimnàs de l’escola, amb un cop profund al cap. Ella estava maquillada i arreglada, una cosa molt estranya, i amb una misteriosa brúixola al seu costat.

La Júlia Plaça, una noia amb un coeficient intel·lectual més elevat que la resta, i companya de l’Aurora, està obsessionada a trobar el responsable. El seu pare és el xèrif del poble i la seva mare és la forense.

Gràcies a salts al passat anirem coneixent més sobre l’assassinat i de la vida d’altres personatges, com l’Emilio, el millor amic de Julia, l’Iván, l’amor platònic de Julia, la Virginia la professora de matemàtiques, en Bernardo el pare d’Aurora, i molts més.

Al llarg de la història els personatges van agafant força, et mostren detalls íntims de cadascú, l’autor aconsegueix que estimem i odiem a cada un dels personatges.

Aquesta novel·la ens planteja moltes preguntes: Podran esbrinar qui és l’assassí d’Aurora? Què feia Aurora al vestidor? A qui esperava? Hi haurà més morts?

És una novel·la  negra, un thriller juvenil, considerada apta per llegir a partir de 14 anys. Una història molt enganxosa, que et fa tenir les sensacions tota l’estona a flor de pell, així que Blue Jeans ja ha confirmat que es tracta d’una trilogia i la segona part es diu El puzzle de vidre i la tercera part es diu La promesa de Júlia. Aquests llibres han estat traduïts a més de 4 idiomes.

( Català ) Sóc l’Anna Bellido, una alumne de 4rt d’ESO del GEM, tinc quinze anys i visc a Mataró. Sóc una noia somiadora, responsable, que li encanta estar amb els amics i lluitar per aconseguir tots els meus repte, tot hi que també sóc una mica desordenada. Una de les coses que més m’agrada és el teatre, les pel·lícules de ciència ficció i les novel·les romàntiques.

( Castellà ) Soy Anna Bellido, una alumna de 4 de ESO del GEM, tengo quince años y vivo en Mataró. Soy una chica soñadora, responsable, que le encanta estar con los amigos y luchar para conseguir mis reto, también soy un poco desordenada. Una de las cosas que más me gusta es el teatro, las películas de ciencia ficción y las novelas románticas.

( English ) I am Anna Bellido, a 4th Grade ESO student in GEM, I am fifteen years old and I live in Mataró. I am dreamy and responsible girl, who loves being with my friends and struggles to achieve my challenge, all of which I am also a bit messy. One of the things I like most is theater, science fiction films and romantic novels.