Alguns dels alumnes de l'escola GEM que cursen al Batxillerat.

El GEM ofereix el Batxillerat Dual Americà a través Academica studies

a Actualitat/Cultura

Els alumnes que cursen aquest batxillerat aconseguiran la mateixa titulació que els estudiants dels Estats Units

El Batxillerat Dual és un programa que consisteix a cursar el batxillerat espanyol de forma presencial, assistint a classe, i l’estatunidenc de forma virtual per obtenir la doble titulació. Es pot iniciar a tercer o quart d’ESO i s’acaba quan aconsegueixes els sis crèdits exigits. Sis assignatures de les quals 4 són obligatòries i 2 optatives, que representa un 25% del currículum de High School americà i el 75% restant es convalida aprovant els crèdits del batxillerat espanyol. Els alumnes que aconsegueixen aquest diploma tenen exactament la mateixa titulació que els estudiants dels Estats Units quan acaben el High School.

El batxillerat Diploma Dual té diferents objectius: perfeccionar el nivell d’anglès a partir de la comunicació oral i escrita i en anglès, millorar les competències digitals en entorns de treball virtual i fomentar l’autonomia i maduresa personal amb l’organització i gestió del treball.

Per fer aquest batxillerat Dual has de tenir un grau molt alt de compromís i esforç personal. A l’escola GEM hi participen la Maria Figueras, l’Eulàlia Figueras, l’Albert del Rio, la Carolina Marco de Batxillerat, i l’Ainara i la Roser Vinzo de tercer d’ESO.

(català) Hola, em dic Maria Masferrer, sóc alumne de l’escola GEM i participo en el GEMCOM. Sempre he estat atenta en el tema de las noticies arreu del món ja que trobo molt important saber el que està passant al nostre dia a dia. Sóc autònoma, sincera i bastant empàtica, també m’agrada ajudar a la gent. M'apassiona el món de la música, sobre tot el emo-rap i el rap español. També m’agrada el dibuix i un dels meus hobbies és anar i fer trucs amb el skate.

(Español) Hola, mi nombre Maria Masferrer, soy alumna de la escuela GEM y participo en el GEMCOM. Siempre he estado atenta en el tema de las noticias que pasan por todo el mundo ya que pienso que es muy importante saber lo que está pasando en nuestro día a día. Soy autónoma, sincera y bastante empática, también me gusta ayudar a la gente. Me apasiona el mundo de la música, sobre todo el emo-rap y el rap español. También me gusta el dibujo y uno de mis hobbies es ir y hacer trucos con el skate.

(English) Hello, my name is Maria Masferrer, I am a student at the GEM school and I participate in the GEMCOM. I have always been alert to the topic of the news around the world because I think its very important to know what is happening in our day to day life. I am autonomous, sincere and quite empathetic, I also like to help people. I’m passionate about the world of music, especially emo-rap and Spanish rap. I also like drawing and one of my hobbies is to go and do tricks with the skateboard.