Els alumnes de 6è de primària treballen els quatre ecosistemes

a Actualitat/Ciència

El projecte consisteix en fer un dossier cooperatiu per conèixer en profunditat aquests entorns

Utilitzant una metodologia de treball cooperatiu l’alumnat de 6è de primària ha après els quatre ecosistemes. En grups de quatre, els alumnes han buscat informació i han elaborat un dossier. 

Aquest és un exemple d’un dels dossiers; és molt visual i esquemàtic fet que facilita la comprensió dels continguts. De cada ecosistema en destaquen les característiques. El dossier està dividit en diferents apartats i il.lustrats amb dibuixos i fotografies.

català: Em dic Mar López Machio, tinc 16 anys, estudio a l’escola Gem i visc a Mataró. Faig dansa des dels quatre anys, i competeixo amb una companyia que es diu D’oo Wap. M’agrada molt la fotografía i la edición, des-de petita. De gran m’agrada tía estudiar algú que tingui a veu rea bien les audiovisuals. Sóc una persona molt alegre, sociable, simpática i divertida. Si voleu contactar amb mi per qualsevol cosa aquí teniu les meves adreces: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

castellano: Me llamo Mar López Machio, tengo 16 años, estudio en la escuela Gem y vivo en Mataró. Bailo desde los cuatro años, y compito con una compañía que se llama Doo Wap. Me gusta mucho la fotografía y la edición, des-de pequeña. De grande me gustaria estudiar alguo que tenga que ver las audiovisuales. Soy una persona muy alegre, sociable, simpática y divertida. Si quereis contactar conmigo para cualquier cosa aquí tenéis mis direcciones: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

Angles: My name is Mar López Machio, I am 16 years old, I study at Gem school and I live in Mataró. I have been dancing since I was four years old, and I compete with a company called Doo Wap. I really like photography and editing, since I was little. When I grew up I would like to study something that has to do with audiovisuals. I am a very cheerful, sociable, friendly and fun person. If you want to contact me for anything here you have my addresses: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__