Audiovisuals de la mà de joves directors

a Actualitat/Cultura

Visitem el Mercat Del Film on es van projectar diferents audiovisuals de creadors mataronins

Els dies 19 i 20 d’octubre i 15 de novembre es va fer per cinquè any consecutiu el Mercat Del Film organitzat pel col·lectiu Hotel Elèctric i el  M|A|C. En aquest esdeveniment gratuït es van projectar diferents audiovisuals de diferents creadors mataronins, amb l’objectiu de donar a conèixer les seves obres: curtmetratges, videocreació, videoclips, documentals, etc.

El divendres 15 de Novembre vam poder parlar amb Vicent Fibla, músic i director del festival Eufònic i coautor, amb Miguel Marín, de la banda sonora imaginària per a la pel·lícula publicada de la qual van sentir fragments comentats de “Bu San”.

El dissabte 19 d’octubre es van projectar diferents audiovisuals del Maresme

Les projeccions van estar molt bé però hi havien algunes que estaven més elaborades que d’altres. Totes tenien un significat darrere i això és bo en els curtmetratges.

El diumenge 20 d’octubre vam poder escoltar Jacint Fornols, director del documental, Pep Mínguez i Glòria Peruga, organitzadors del Festival “Revela’t”.

El Mercat Del Film va ser una experiència molt curiosa i interessant.

(Català) Hola, em dic Eduard López González, sóc un estudiant de 4rt ESO de l’Escola GEM. Tinc 15 anys, vaig néixer el 30 de setembre de 2004. Actualment visc a Mataró. Favorablement m’agrada la música electrònica i japonesa, però les altres no em desagradan. En un futur m’agradaria ser cirurgià. La extraescolar que faig és el taekwondo. En els meus temps lliures jugo bastant als videojocs, i si no, miro alguna serie, cosa que és poc freqüent.

(Español) Hola, mi nombre Eduard López González, soy un estudiante de 4º ESO de la Escuela GEM. Tengo 15 años. Nací el 30 de septiembre de 2004. Actualmente vivo en Mataró. Favorablemente me gusta la música electrónica y japonesa, pero las otras no me desagradan. En un futuro me gustaría ser cirujano. La extraescolar que hago es el taekwondo. En mis tiempos libres juego bastante a los videojuegos, y si no, miro alguna serie, pero es poco frecuente.

(English) Hello, my name is Eduard López González, i’m an a student of the school GEM. I have 15 years old, i was born in 30th of September of 2004. Actually i’m living in Mataró. I prefer the electronic and japanese music, but i like other musics too. In a future i would like be a surgeon. The extracurricular that i am doing it’s the Taekwondo. In my free times i play videogames or i watch any serie. Correu/Correo/E-mail: eduard.lopez@escolagem.cat