El patinatge pren força a l’escola

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

“Les competicions són experiències per passar-ho bé”

A l’escola Gem es porten a terme diferents extraescolars vinculades a l’esport. Avui volem endinsar-nos al món del patinatge i per fer-ho hem entrevistat a les entrenadores que porten a terme aquesta disciplina.

La Laura i la Naila ens ho expliquen.

català: Em dic Mar López Machio, tinc 16 anys, estudio a l’escola Gem i visc a Mataró. Faig dansa des dels quatre anys, i competeixo amb una companyia que es diu D’oo Wap. M’agrada molt la fotografía i la edición, des-de petita. De gran m’agrada tía estudiar algú que tingui a veu rea bien les audiovisuals. Sóc una persona molt alegre, sociable, simpática i divertida. Si voleu contactar amb mi per qualsevol cosa aquí teniu les meves adreces: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

castellano: Me llamo Mar López Machio, tengo 16 años, estudio en la escuela Gem y vivo en Mataró. Bailo desde los cuatro años, y compito con una compañía que se llama Doo Wap. Me gusta mucho la fotografía y la edición, des-de pequeña. De grande me gustaria estudiar alguo que tenga que ver las audiovisuales. Soy una persona muy alegre, sociable, simpática y divertida. Si quereis contactar conmigo para cualquier cosa aquí tenéis mis direcciones: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

Angles: My name is Mar López Machio, I am 16 years old, I study at Gem school and I live in Mataró. I have been dancing since I was four years old, and I compete with a company called Doo Wap. I really like photography and editing, since I was little. When I grew up I would like to study something that has to do with audiovisuals. I am a very cheerful, sociable, friendly and fun person. If you want to contact me for anything here you have my addresses: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__