Ha arribat la Castanyada al GEM!

a Actualitat/Vida

El dijous 31 d’octubre es va celebrar la castanyada al Gem, una tradició arrelada a l’escola

Cada any els alumnes de 2n de primària van elaborar melmelades per ells mateixos a classe i els alumnes de 6è van preparar panellets que després tots dos cursos van repartir a la resta d’alumnes. 

Alumnes de 2n de primària preparant les melmelades
Panellets de 6è de primària

Al matí, els nens i nenes de 1r de primària van fer una exposició molt interessant, on explicaven els diferents fruits secs de la tardor. Els estudiants de 5è de primària també van fer una presentació, on van explicar algunes espècies del regne dels fongs, que van recollir al corredor quan van anar a buscar bolets. 

Bolets de l’exposició dels nens i nenes de 5è de primària

A la tarda com cada any, tothom va anar al pati a menjar castanyes que va preparar l’Antonio i en Galletà a l’escola.

Estaven boníssimes!

Vídeo sobre la Castanyada

(Català) Hola, em dic Eduard López González, sóc un estudiant de 4rt ESO de l’Escola GEM. Tinc 15 anys, vaig néixer el 30 de setembre de 2004. Actualment visc a Mataró. Favorablement m’agrada la música electrònica i japonesa, però les altres no em desagradan. En un futur m’agradaria ser cirurgià. La extraescolar que faig és el taekwondo. En els meus temps lliures jugo bastant als videojocs, i si no, miro alguna serie, cosa que és poc freqüent.

(Español) Hola, mi nombre Eduard López González, soy un estudiante de 4º ESO de la Escuela GEM. Tengo 15 años. Nací el 30 de septiembre de 2004. Actualmente vivo en Mataró. Favorablemente me gusta la música electrónica y japonesa, pero las otras no me desagradan. En un futuro me gustaría ser cirujano. La extraescolar que hago es el taekwondo. En mis tiempos libres juego bastante a los videojuegos, y si no, miro alguna serie, pero es poco frecuente.

(English) Hello, my name is Eduard López González, i’m an a student of the school GEM. I have 15 years old, i was born in 30th of September of 2004. Actually i’m living in Mataró. I prefer the electronic and japanese music, but i like other musics too. In a future i would like be a surgeon. The extracurricular that i am doing it’s the Taekwondo. In my free times i play videogames or i watch any serie. Correu/Correo/E-mail: eduard.lopez@escolagem.cat