Els diners aporten la felicitat?

a Persones Extraordinàries

“Els diners no donen la felicitat però t’aporten certa estabilitat”

Avui entrevistarem a una alumna de quart d’ESO, l’Anna Bellido. Té quinze anys i és una noia que li agrada molt reflexionar i parlar sobre temes. Sempre està disposada a innovar coses a la seva vida per tenir més coneixements sobre les coses que l’envolten.

 Creus que els diners fan la felicitat?

Crec que els diners no donen la felicitat tot i que et poden donar certa estabilitat a la teva vida, ja sigui per estudiar i tenir certs coneixements o per menjar i alimentar-se. 

A què et refereixes amb estabilitat? 

Amb estabilitat em refereixo al fet que saps que tindràs diners per poder comprar menjar, tindràs un lloc on podràs dormir. Si no tens diners i tens família, això no et porta felicitat, sinó que aporta inquietuds i angoixa. Per exemple; si tens una família, no els hi pots assegurar un futur, ni un lloc on puguin dormir i menjar. Malauradament, això molta gent ho pateix i no em puc ni imaginar pel que estan passant. 

Per què creus que els diners no et donen la felicitat? 

Penso que no et donen la felicitat, ja que els millors moments no es poden comprar. Els moments especials que tens amb els que t’envolten, no es poden comprar en un supermercat, sinó que simplement els crees. 

Si et toqués la loteria què faries?

Doncs primer de tot, el que faria seria donar una part dels diners a una ONG o a persones que conec que necessiten aquests diners, una altra part la donaria per l’estudi del Crohn, ja que és la malaltia que pateix al meu pare. L’altra part, seria per assegurar un futur a la meva família i a mi mateixa. 

Tags:

català: Em dic Mar López Machio, tinc 16 anys, estudio a l’escola Gem i visc a Mataró. Faig dansa des dels quatre anys, i competeixo amb una companyia que es diu D’oo Wap. M’agrada molt la fotografía i la edición, des-de petita. De gran m’agrada tía estudiar algú que tingui a veu rea bien les audiovisuals. Sóc una persona molt alegre, sociable, simpática i divertida. Si voleu contactar amb mi per qualsevol cosa aquí teniu les meves adreces: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

castellano: Me llamo Mar López Machio, tengo 16 años, estudio en la escuela Gem y vivo en Mataró. Bailo desde los cuatro años, y compito con una compañía que se llama Doo Wap. Me gusta mucho la fotografía y la edición, des-de pequeña. De grande me gustaria estudiar alguo que tenga que ver las audiovisuales. Soy una persona muy alegre, sociable, simpática y divertida. Si quereis contactar conmigo para cualquier cosa aquí tenéis mis direcciones: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

Angles: My name is Mar López Machio, I am 16 years old, I study at Gem school and I live in Mataró. I have been dancing since I was four years old, and I compete with a company called Doo Wap. I really like photography and editing, since I was little. When I grew up I would like to study something that has to do with audiovisuals. I am a very cheerful, sociable, friendly and fun person. If you want to contact me for anything here you have my addresses: Gmail: mar.lopez@escolagem.cat Instagram: maarloopezz__

El més recent de

Anar a dalt