Us presentem a la Marta Costa i el seu talent per la música

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Aquest any ha començat a rebre classes de teatre musical a l’escola Memory de Barcelona

Tothom té aquella petita cosa que la fa especial, a vegades ni ella mateixa sap que té aquest talent. Per aquest motiu en aquest apartat de la revista volem fer visible el talent ocult dels estudiants de l’escola.

Avui us presentem a la Marta Costa, una alumna de 1r de Batxillerat que té un talent per la música.

Va fer classes de piano durant quatre anys però va haver de deixar-ho per la falta de temps. Poc després fa fer classes durant un any de guitarra, però el seu gran talent és el cant. Va començar a cantar a la coral de l’escola, mentre paral·lelament feia classes de cant al 3et, una escola de música de Mataró. Cada trimestre la Marta feia un concert amb l’escola de música a la sala Clap de Mataró.

Aquest any li van oferir un canvi per tal d’ampliar els seus coneixements cap al teatre musical, que és al que es vol dedicar actualment. Per això ha començat a anar a Barcelona, a fer classes a l’escola Memory. La directora musical d’aquesta escola és coneguda pel musical d’El Despertar de la Primavera i també per haver sigut professora de la primera edició d’Operación Triunfo.

A continuació us deixem un tastet del seu talent:

( Català ) Sóc l’Anna Bellido, una alumne de 4rt d’ESO del GEM, tinc quinze anys i visc a Mataró. Sóc una noia somiadora, responsable, que li encanta estar amb els amics i lluitar per aconseguir tots els meus repte, tot hi que també sóc una mica desordenada. Una de les coses que més m’agrada és el teatre, les pel·lícules de ciència ficció i les novel·les romàntiques.

( Castellà ) Soy Anna Bellido, una alumna de 4 de ESO del GEM, tengo quince años y vivo en Mataró. Soy una chica soñadora, responsable, que le encanta estar con los amigos y luchar para conseguir mis reto, también soy un poco desordenada. Una de las cosas que más me gusta es el teatro, las películas de ciencia ficción y las novelas románticas.

( English ) I am Anna Bellido, a 4th Grade ESO student in GEM, I am fifteen years old and I live in Mataró. I am dreamy and responsible girl, who loves being with my friends and struggles to achieve my challenge, all of which I am also a bit messy. One of the things I like most is theater, science fiction films and romantic novels.