Talents Ocults Increïbles

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Moltes persones que ens envolten, tenen talents que la resta de persones desconeixen

A la societat d’avui en dia hi ha persones que tenen talents innats. Fins i tot, a vegades la mateixa persona no sap que el té o la gent ho desconeix.

Hi ha persones que ja saben que tenen un talent però no saben desenvolupar-lo o en els pitjors dels casos, la gent els desmotiva a deixar-ho.

En aquest article mostrarem algunes persones que tenen talents ocults.

Mohamed Chaib Ras

Amb només 15 anys, aquest noi estudiant del GEM, té un talent: dibuixar. A vegades, ell dibuixa a les seves estones lliures. Quan es posa de veritat, l’hi surten dibuixos espectaculars.

Oscar Herranz Ferré

Aquest noi també té 15 anys i estudia al GEM. Per ell és un “hobbie” però, té un do amb els videojocs. Quan es proposa guanyar, i es posa de veritat, quasi sempre guanya. Ell pensa que no creu que sigui un do, per tant, és un talent ocult per ell i per les altres persones.

Xènia Paredes Pi

Jugadora de Voleibol a l’equip de Vilassar. Va començar a jugar aquest esport quan tenia vuit anys. Però en el seu cas no és un talent innat, ella s’ha esforçat perquè aquest esport sigui el seu talent desenvolupat per ella.

Xènia Paredes, jugant a voleibol al seu equip
Què volem dir amb Talent Ocult?

Són aquelles persones que tenen talents, que la gent desconeix o que les mateixes persones desconeixen.

(Català) Hola, em dic Eduard López González, sóc un estudiant de 4rt ESO de l’Escola GEM. Tinc 15 anys, vaig néixer el 30 de setembre de 2004. Actualment visc a Mataró. Favorablement m’agrada la música electrònica i japonesa, però les altres no em desagradan. En un futur m’agradaria ser cirurgià. La extraescolar que faig és el taekwondo. En els meus temps lliures jugo bastant als videojocs, i si no, miro alguna serie, cosa que és poc freqüent.

(Español) Hola, mi nombre Eduard López González, soy un estudiante de 4º ESO de la Escuela GEM. Tengo 15 años. Nací el 30 de septiembre de 2004. Actualmente vivo en Mataró. Favorablemente me gusta la música electrónica y japonesa, pero las otras no me desagradan. En un futuro me gustaría ser cirujano. La extraescolar que hago es el taekwondo. En mis tiempos libres juego bastante a los videojuegos, y si no, miro alguna serie, pero es poco frecuente.

(English) Hello, my name is Eduard López González, i’m an a student of the school GEM. I have 15 years old, i was born in 30th of September of 2004. Actually i’m living in Mataró. I prefer the electronic and japanese music, but i like other musics too. In a future i would like be a surgeon. The extracurricular that i am doing it’s the Taekwondo. In my free times i play videogames or i watch any serie. Correu/Correo/E-mail: eduard.lopez@escolagem.cat