Anem a passar el dia a Banyoles

a Actualitat/Vida

La sortida estava dins de l’assignatura d’educació física

El passat dimarts 8 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO van anar a passar el dia a Banyoles (Baix Empordà). L’objectiu d’aquesta sortida era fer cohesió de grup, estar i compartir experiències amb tots els companys i companyes, dins l’assignatura d’educació física.

Van realitzar diferents disciplines com: caiac, bicicleta al voltant de l’estany, futbol  i frisbee, tot i que van haver de parar de jugar amb el disc perquè un nen es va fer un cop i no volien que ningú més prengués mal. Tot i això, van passar-s’ho molt bé i va ser un dia fantàstic.

I els més atrevits i atrevides es van banyar. L’aigua estava molt freda!   

Redactat per Fiona Llorens

(Català) Em dic Fiona Llorens, tinc quinze anys, sóc una alumna de 4rt d’ESO de l’escola GEM i visc a Mataró. Sóc treballadora, amable, m’agrada ajudar, col.laboro en tot el que puc. D’extraescolars faig ballet i música. M’agrada molt cantar i ballar, perquè em relaxa i així desconnecto. També, faig teatre amateur a la Sala Cabanyes amb els meus amics i amigues i des de petita he actuat en Els Pastorets de Mataró.

(Castellà) Me llamo Fiona Llorens, tengo quince años, soy una alumna de 4rt de ESO de la escuela GEM y vivo en Mataró. Soy trabajadora, amable, me gusta ayudar, en todo lo que puedo. De extraescolares hago ballet y música. Me gusta mucho cantar y bailar, porque me relaja y así desconecto. También, hago teatro amateur en la “Sala Cabanyes” con mis amigos y amigas y desde pequeña he actuado en “Els Pastorets de Mataró”.

(English) My name is Fiona Llorens, I’m fifteen years old, I’m student of 4rt of ESO in GEM school and I live in Mataró. I’m worker, kind, I like to help, collaborate with all that I can… The activities that I do after school are ballet and music. I like so much dancing and singing, because I feel relax. I do theatre amateur in “Sala Cabanyes” with my friends and I play in “Els Pastorets de Mataró” since I was little. instagram: @fionallorens gmail: fiona.llorens@escolagem.cat